AI-smartlappen workshop

Online event

Nee

Waar

Bibliotheek Utrecht

Doelgroep

Jongeren, Ouders, Volwassenen, Senioren

Wanneer

19-11-2021

Weekdagen

Vrijdag

Kosten

gratis

Georganiseerd door

Stichting SETUP Utrecht ism Bibliotheek Utrecht

Wat is er te doen

In het verlengde van Sorry. Een expositie (5 november t/m 1 december 2021 te zien in de bibliotheek Utrecht), borduren we nog iets verder door op het thema '(online) sorry zeggen'. De vraag 'Welke rol speelt technologie in onze online communicatie?' onderzoeken we in een workshop waarbij jij samen met de computer een gevoelig lied schrijft.

De smartlap is het toonbeeld van spijt en rauwe, menselijke emotie. Kan een algoritme dit doorgronden en een smartlap generen met een échte snik? Daar mag jij op toezien tijdens de workshop. Op 19 november in de Bibliotheek Utrecht.

In een intieme schrijfsessie van 1 uur, leer je het algoritme kennen en creëer je samen onder het genot van een glas bier en een bitterbal jouw zelfgemaakte tranentrekker. Waan jezelf weer even in de tijd van om 2:00 ‘s nachts in de kroeg staan en luidkeels meezingen met het levenslied! Of het een goede tekst oplevert weten we niet, maar in ieder geval wel een een mooie avond en een goed verhaal.

Let op: Voor het bier-gedeelte van deze workshop moet je 18+ jaar zijn. Nog geen 18? Je mag wel meedoen, maar dan zonder biertje.

Adres

Neude 11

Plaatsnaam

Utrecht

Website

Meer informatie