Fans Week

Online event

Ja

Doelgroep

Jongeren

Wanneer

10-11-2021

Weekdagen

Woensdag

Kosten

0

Georganiseerd door

STAD Haarlem

Wat is er te doen

Omdat jongeren veel te maken hebben met Fake News, online scams en andere ervaringen op social media platformen en hier mogelijk nog niet veel over weten, willen wij hen hier meer over informeren. Dit willen wij doen door middel van een interactief en innovatief project. Namelijk een live podcast!

Fans week is een live podcast waarbij het publiek mee kan doen aan de vragen. Verschillende influencers zullen meedoen aan deze podcast. Wij hebben voor influencers gekozen omdat hun veel impact hebben op het dagelijks leven van jongeren. Jongeren besteden merendeels van hun tijd op social media en ontvangen dus veel prikkels vanuit deze hoek. Wij laten deze influencers spreken over hun ervaringen met fake news en scams in hun tijd op social media, doordat dit veel impact heeft en dit ook steeds vaker gebeurt willen wij hier jongeren op voorbereiden en over informeren.

Ons doel hiervan is dus jongeren waarschuwen/behoeden van online scams en fake news, dat ze niet alles moeten geloven wat er op het internet staat.

Fans Week is een onderdeel van het Slimpact programma van Stichting Talent And Dreams (STAD). Bij Slimpact bedenken en realiseren jongeren uit verschillende delen van Nederland zélf projecten en activiteiten rondom een actueel thema, in dit geval 'Samen Sociaal Online'. Voor meer informatie over Slimpact, haar projecten, de deelnemende jongeren of STAD kun je kijken op www.stad-haarlem.nl

Website

Meer informatie