Inspiratiewebinar voor bibliotheken

Online event

Ja

Wanneer

23-09-2021

Weekdagen

Donderdag

Kosten

gratis

Georganiseerd door

Netwerk Mediawijsheid, KB en Cubiss

Wat is er te doen

Op 23 september 2021 van 15.00 uur tot 16.30 uur organiseren Netwerk Mediawijsheid, KB en Cubiss een inspiratiewebinar voor bibliotheken in het kader van de Week van de Mediawijsheid. Het webinar is bedoeld voor bibliotheekmedewerkers die zich bezighouden met digitale geletterdheid jeugd.

Doe je mee?

Tijdens het webinar praat Netwerk Mediawijsheid je helemaal bij over de campagne, het thema van dit jaar en het onderzoek dat tijdens de Week van de Mediawijsheid gepresenteerd gaat worden. Je ontvangt tips en inspiratie voor activiteiten en je ontvangt informatie over hoe de campagne kan ondersteunen in jouw communicatie. Ook vertelt de KB je meer over de landelijke webinars waar jij als bibliotheek bij kunt aansluiten. Uiteraard is er ook ruimte om ideeën uit te wisselen en vragen te stellen. Na afloop van het inspiratiewebinar ontvang je de actiegids, een leidraad voor bibliotheken om aan de slag te gaan met deze campagne én de bibliotheekrol voor digitale geletterdheid jeugd vorm te geven.

Aanmelden

Wil je meedoen? Geef je snel op via het aanmeldformulier. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Deelname is gratis. Na je aanmelding ontvang je in de week van 23 september 2021 een uitnodiging met link naar de webinar.

Website

Meer informatie