Kom kennismaken met Dash, Spike en Beebot

Online event

Nee

Waar

Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

Doelgroep

Kinderen, Jongeren, Ouders

Wanneer

09-11-2022

Weekdagen

Woensdag

Kosten

gratis

Georganiseerd door

Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Wat is er te doen

Kom gezellig kennismaken met de nieuwste familie van het MaakLokaal. De robotjes Beebot, Cubetto, Dash, Spike en Drone stellen zich graag voor. Dat een bibliotheek boeken heeft dat weet iedereen, maar dat er nog veel meer te ontdekken valt is nieuw voor veel mensen. Daarom deze leuke kennismaking met robotjes in het Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis op woensdag 9 november.

Wat de toekomst brengt weet niemand maar dat er robots ingezet zullen gaan worden, dat staat inmiddels wel vast. Om alvast vaardig te worden in de omgang met robots wordt deze leuke kennismakingsworkshop georganiseerd. Kom langs met een vriendje, vader en/of moeder om kennis te maken met Dash, Cubetto, Beebot en stoere Spike. Wie weet kun je ook nog een drone laten opstijgen en landen.

De workshop is op woensdag 9 november. In het kader van de Week van de Mediawijsheid (4 t/m 11 november 2022) is de toegang deze keer gratis. Het is leuk voor kinderen met hun ouders vanaf een jaar of vier. Het is vrije inloop van 14:00 uur tot 16:00 uur.

De aanschaf van de robotjes zijn onder meer mogelijk gemaakt met subsidie van stichting Pica en het VSB fonds. Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren.

Adres

Waterstal 1

Plaatsnaam

Oud-Beijerland

Website

Meer informatie