Lezing: Digitalisering in de zorg

Online event

Nee

Waar

Bibliotheek Uden

Doelgroep

Jongeren, Ouders, Volwassenen, Senioren

Wanneer

08-11-2022

Weekdagen

Dinsdag

Kosten

gratis

Georganiseerd door

Noord Oost Brabantse Bibliotheken

Wat is er te doen

Tegenwoordig gebruiken we de computer, het internet en apps op smartphones steeds vaker. Op veel fronten is dit een goede ontwikkeling. Tegelijkertijd maak je je mogelijk zorgen over de veiligheid hiervan, of heb je moeite om de digitale ontwikkelingen bij te benen. Dan ben je zeker niet de enige.

Digitalisering binnen de zorg

Ook binnen de zorg neemt digitalisering toe. Afspraakbevestigingen met de zorgverlener ontvang je nu vaak per e-mail en je kunt inloggen op je persoonlijke zorgportaal. Er zijn ook meer apps om je gezondheid bij te houden. Hierdoor is het van belang dat iedereen weet hoe om te kunnen gaan met deze digitale ontwikkelingen. Zeker voor 55-plussers is dit des te belangrijker, omdat deze groep doorgaans met relatief meer gezondheidsproblemen te maken krijgt dan jongeren.

Gratis lezing

Om hierin te ondersteunen en praktische handvatten te geven, wordt de gratis lezing ‘Digitalisering van de zorg’ georganiseerd. Om hier een sprekend voorbeeld bij te geven wordt er in de lezing ook een koppeling gemaakt met het ziektebeeld Diabetes.

Toegang

Deelname is gratis, wel graag vooraf aanmelden via de button hieronder, in Bibliotheek Uden of telefonisch via 0413 – 263 101.

Adres

Mondriaanplein 16

Plaatsnaam

Uden

Website

Meer informatie