Webinar Hoe nu verder met digitale geletterdheid?

Online event

Ja

Doelgroep

Volwassenen

Wanneer

16-11-2022

Weekdagen

Woensdag

Kosten

gratis

Georganiseerd door

Kennisnet

Wat is er te doen

Wilt u doorpakken met digitale geletterdheid in het curriculum? Heeft u meegedaan aan Mediamasters of andere activiteiten in de Week van de Mediawijsheid? Dan is dit het webinar ‘Hoe nu verder met digitale geletterdheid?’, woensdag 16 november, het moment om die thema’s breder op te pakken.

In dit webinar bieden experts van Kennisnet de kennis en handvatten om in het bestuur, maar ook in de klas meer te doen op het gebied van mediawijsheid. De andere onderdelen van digitale geletterdheid (DG), computational thinking en informatievaardigheden, komen ook aan de orde.

Voor wie?

  • Bent u werkzaam bij een onderwijsinstelling als bestuurder, beleidsadviseur, ict’er, schoolleider of leraar po (die meededen aan de Mediamasters) of onderbouw vo? En wilt u digitale geletterdheid een stap verder brengen, of staat u juist nog aan het begin? Het webinar biedt inzicht, maar ook gelegenheid om uw vragen te stellen. Meerdere partners uit het Netwerk Mediawijsheid (dat bestaat uit meer dan 1000 leden) zullen luisteren naar uw behoefte als onderwijsprofessional.
  • Bent u netwerkpartner van Mediawijsheid, onderwijsadviseur of mediacoach? Dan is dit de mogelijkheid om in gesprek te gaan met scholen over hun behoefte en vragen op het gebied van mediawijsheid en de andere onderdelen van digitale geletterdheid.

Programma

  • Nagenieten: wat was het grootste succes tijdens de Week van de Mediawijsheid?
  • Update curriculumvernieuwing
  • Break-out rooms met scholen en partners van het Netwerk Mediawijsheid
  • Professionaliseren en DG: hoe kunt u aan de slag met uw team?

Aanmelden

Wilt u dit webinar bijwonen, vul dan het aanmeldformulier in.

Website

Meer informatie