Workshop ”Privacy op het web”

Online event

Nee

Waar

Bibliotheek Oss

Doelgroep

Ouders, Volwassenen, Senioren

Wanneer

10-11-2022

Weekdagen

Donderdag

Kosten

gratis

Georganiseerd door

Noord Oost Brabantse Bibliotheken

Wat is er te doen

Workshop ''Privacy op het web''

Door het toegenomen internetgebruik en het gebruik van ‘slimme apparaten’ neemt ook het risico dat onze privégegevens worden achterhaald en misbruikt sterk toe. Wat zijn nu de gevaren, de risico’s en wat kunnen we ertegen doen, zowel door beveiliging van onze apparaten als door ons eigen gedrag? Vrijwilligers van de DigiBuurt nemen je mee in het verhaal over digitale privacy.  

DigiBuurt

De vrijwilligers van de DigiBuurt zorgen ervoor dat je kunt meedoen en bijblijven in de digitale wereld. Zij zijn gehuisvest in de Bibliotheek Oss. Hier kun je vrijblijvend jouw digitaal probleem voorleggen en verschillende cursussen volgen. Zie voor meer informatie www.digibuurt.nl.  

The Glass Room

De lezing is georganiseerd in het kader van The Glass Room Experience en de Ai-parade. Beide exposities zijn de gehele maand november te zien in de Bibliotheek Oss en daarbij zijn allerlei activiteiten en lezingen georganiseerd rondom het thema data, digitaal burgerschap en de metaverse. De tentoonstelling is te bekijken van 1 november tot en met 3 december tijdens openingstijden van de Bibliotheek.  

Toegang

Toegang tot de workshop is gratis. Reserveer een plek via de website www.nobb.nl/activiteiten of bij alle vestigingen van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken.

Adres

Raadhuislaan 10

Plaatsnaam

Oss

Website

Meer informatie