Workshop: Programmeren met Dash

Online event

Nee

Waar

Bibliotheek Budel

Doelgroep

Kinderen

Wanneer

20-11-2020

Weekdagen

Vrijdag

Hoe laat

15:30 tot 17:00 uur

Kosten

€5,00

Georganiseerd door

Bibliotheek Kempen

Wat is er te doen

Verzorgd door het DigiBiebLab

Ken jij Dash al? Dash is een super nieuwsgierige robot die je zo kunt instellen dat hij doet wat jij wilt. Deze superslimme robot hoort geluiden, reageert op licht en ziet voorwerpen. Hij kan dansen, racen en nog veel meer. Kom jij kennismaken met dash en ga jij samen met hem verschillende uitdagingen aan?

In deze workshop ontdekken kinderen de wereld van programmeren en coderen. Spelenderwijs worden ze betrokken bij thema’s zoals samenwerken, communiceren, problemen oplossen en werken ze aan digitale vaardigheden.

DigiBiebLab

Deze workshop is onderdeel van het DigiBiebLab van Bibliotheek De Kempen. Hier valt van alles te leren, doen en ontdekken. Je maakt hier kennis met o.a. een lasersnijder, 3D printers, robots, Little Bits en een greenscreen. Ga je mee op expeditie in de wereld van 3D en Design, Film en Media, Robotica en Programmeren?

Reserveren

De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De ruimte is beperkt waardoor er maximaal 8 kinderen kunnen deelnemen, reserveer dus tijdig je ticket(s) via onderstaande link.

Adres

Doctor Ant. Mathijsenstraat 15

Plaatsnaam

Budel

Website

Meer informatie