Workshop Veilig online

Online event

Nee

Waar

Bibliotheek het Eemhuis

Doelgroep

Senioren

Wanneer

07-11-2022

Weekdagen

Maandag

Kosten

gratis

Georganiseerd door

DigiTaalhuis Amersfoort

Wat is er te doen

Maandag 7 november van 10.00 tot 12.00 uur organiseert DigiTaalhuis Amersfoort de gratis workshop Veilig online in de Bibliotheek het Eemhuis. Een praktische workshop waarin je leert hoe je veilig je smartphone, tablet of laptop gebruikt. Aanmelden kan hier. Lukt dit niet, meld je dan aan bij de balie in de Bibliotheek.



Contact met familie gaat via WhatsApp, bankzaken regel je met internetbankieren, je raadpleegt de reisplanner om op tijd op je afspraak te komen en je foto’s maak je nog mooier met een fotoprogramma. Een smartphone, tablet of laptop biedt veel mogelijkheden die je dagelijks gebruikt.

Maar hoe zorg je ervoor dat je ze veilig gebruikt? Dat je bijvoorbeeld niet wordt opgelicht of dat je persoonlijke foto’s en informatie privé blijven? Dit leer je tijdens de workshop Veilig online in de Bibliotheek Woudenberg.

Je kunt gebruikmaken van een laptop van de Bibliotheek, maar als je zelf een smartphone of tablet hebt, neem deze dan mee. Zo ga je na de workshop naar huis met een goed beschermde smartphone of tablet en kennis die je helpt om veilig online te gaan.

Adres

Eemplein 71

Plaatsnaam

Amersfoort

Website

Meer informatie