Activiteiten Dinsdag: Landelijk webinar Jongeren, internet en opvoeden #hoedan?

2 november 2021Wat doen jongeren online? Én wat doet dat met hen? Jacqueline Kleijer, mediapedagoog bij Bureau Jeugd en Media, neemt ouders op 11 november mee in de uitdaging waar je als opvoeder voor staat in dit online tijdperk.


Tijdens de week van de Mediawijsheid (5 t/m 12 november) vinden er door het hele land verschillende activiteiten plaats. Van klein tot groot en voor jong en oud. In aanloop naar de week van de Mediawijsheid lichten we iedere dinsdag een activiteit voor je uit.


In het webinar krijgen ouders praktische inzichten en opvoedingstips over schermtijd, gamen, online seksualiteit en cyberpesten die meteen in de praktijk kunt toepassen. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed hoe je het online mediagebruik in balans kunt houden?

Het webinar is een initiatief van de KB, de Nationale Bibliotheek, Cubiss, Netwerk Mediawijsheid en Bureau Jeugd en Media. Ga voor tickets naar jouw lokale bibliotheek of meld je aan via weekvandemediawijsheid.nl/webinars.

Praktische informatie

Datum & tijd: 11 november om 20:00 tot 21:00
Locatie: online
» Meer informatie.


Organiseer jouw organisatie tijdens de Week van de Mediawijsheid een leuke activiteit? Gebruik het campagnemateriaal en meld jouw activiteit aan op het activiteitenoverzicht.


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Week van de Mediawijsheid en praat op sociale media mee via de hashtag #WvdM.

Deel dit bericht