Activiteiten Dinsdag: Mediafestival 2021

19 oktober 2021 Hoe sta jij in verbinding met jezelf en de wereld om je heen? Afgelopen jaar hebben we massaal gekeken naar nieuwe manieren om contact te maken met anderen. Maar zorgen deze nieuwe manieren het echt voor verbinding met jezelf en de wereld om je heen? Leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs denken in de Week van de Mediawijsheid na over deze vragen tijdens het Mediafestival.


Tijdens de week van de Mediawijsheid (5 t/m 12 november) vinden er door het hele land verschillende activiteiten plaats. Van klein tot groot en voor jong en oud. In aanloop naar de week van de Mediawijsheid lichten we iedere dinsdag een activiteit voor je uit.


Het Mediafestival biedt een programma bomvol workshops en activiteiten over onderwerpen als: ‘Kunst om gezond te blijven’, ‘Laat je niet hack maken’, ‘De mythische wereld van Narcissus en Echo’ en een rondleiding door de expositie met mediakunsten. Een bezoek aan het mediafestival zet elke leerling aan het nadenken, experimenteren en geeft bovenal veel nieuwe energie.

Het mediafestival is een initiatief van het Cultuurgebouw in Hoofddorp.

» Meer informatie.

Praktische informatie

Doelgroep:
po groep 7 en 8
vo onderbouw VMBO / HAVO / VWO
Datum: 9 t/m 12 november 2021
Locatie: Het Cultuurgebouw, Raadhuisplein 3-9, 2132 TZ Hoofddorp
» Meer informatie.


Organiseer jouw organisatie tijdens de Week van de Mediawijsheid een leuke activiteit? Gebruik het campagnemateriaal en meld jouw activiteit aan op het activiteitenoverzicht.


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Week van de Mediawijsheid en praat op sociale media mee via de hashtag #WvdM.

Deel dit bericht