Bekijk de nieuwe trailer van de MediaMasters Game 2017!

Trailer, MediaMasters, MediaMasters Game, Game

Vanaf vandaag is de nieuwe trailer van de MediaMasters Game te bekijken! De video bevat nieuwe beelden en geeft een tipje van de sluier van de verhaallijn van de MediaMasters Game 2017. Het mediawijsheidspel wordt gespeeld tijdens de Week van de Mediawijsheid (17 t/m 24 november).

Sneakpreview MediaMasters Game

Maak dit schooljaar kennis met Jimmy. Hij is er trots op de beste gamer uit zijn klas te zijn. Maar dan komt hij terecht in een wel heel aparte Virtual Reality game waarin hij meer digitale vaardigheden blijkt nodig te hebben dan hij ooit had kunnen vermoeden. Lukt het hem samen met de klas om dit spel tot een goed einde te brengen?

Jouw klas al aangemeld?

Met de interactieve mediawijsheidgame maken leerlingen uit groep 7 en 8 tijdens de Week van de Mediawijsheid spelenderwijs kennis met de kansen en de gevaren van media. Er zijn al meer dan 1300 aanmeldingen! Jouw klas doet toch ook mee?

» Ga naar Mijn MediaMasters en meld je klas aan

Bereid je goed voor en meld je klas aan voor 10 november 2017. Alleen dan ontvang je gegarandeerd alle informatie die nodig is om van de MediaMasters Game een succes te maken.

Volg MediaMasters op Facebook en Instagram

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de MediaMasters Game in volle gang. Like de MediaMasters Facebookpagina voor het laatste nieuws over de Game en Club, tips, sneak previews en meer.

Daarnaast een leuke volgtip voor leerlingen. Jimmy, Isha, Sharon en de Gamemaker zijn de nieuwe hoofdpersonen van MediaMasters. Maak snel kennis en volg ze op Instagram. Bekijk hier een overzicht van alle accounts.

Week van de Mediawijsheid 2017

Van 17 tot en met 24 november 2017 vindt de Week van de Mediawijsheid plaats. Het thema luidt: Generatie Media: samen mediawijs. Tijdens deze week roept Mediawijzer.net docenten, professionals, ouders, kinderen en jongeren op samen in gesprek te gaan over ons online gedrag en mediawijze vaardigheden. Kijk voor meer informatie bij de campagne.


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Week van de Mediawijsheid en praat op sociale media mee via de hashtag #WvdM17

Deel dit bericht