De #WvdM is van start! Volg het liveblog

8 november 2019 – Het is zover: de tiende editie van de Week van de Mediawijsheid is begonnen! Met meer dan 200 activiteiten op de landkaart belooft het een mooie campagneweek te worden voor jong & oud. Dit jaar introduceren wij een nieuwe manier om op de hoogte te blijven tijdens de week: #WvdM Live!

Op de campagnesite vind je dagelijkse updates in de vorm van een liveblog. Check het voor de laatste nieuwtjes, de leukste activiteiten, acties en andere mooie updates.

De liveblog is van 8 november t/m 15 november elke dag te volgen via weekvandemediawijsheid.nl/wvdm-live.

Meepraten?

Gebruik online de hashtags #WvdM, #AanofUit en #MediaMastersNL om mee te praten en jouw activiteiten te delen. Veel plezier en spread the word!

Wanneer kies jij om aan of uit te staan?

In een wereld vol media moeten we constant keuzes maken. Nog even je appjes checken of ga je vroeg slapen? Laat je je kind alleen op de tablet of lees je samen een boekje? Regel je zelf je online bankzaken of laat je dat doen door een ander? De Week van de Mediawijsheid 2019 heeft daarom als thema: ‘Aan of uit?’

Ouders, kinderen, opa’s, oma’s, vrienden, buren, verzorgers, leraren, maatschappelijke organisaties, bedrijven en de overheid: laten we van elkaar leren en elkaar helpen. Om slim ‘aan’ te staan en mee te blijven doen met de wereld om je heen. Én om soms te kiezen voor de uitknop, omdat ook je offline leven aandacht vraagt.

Op de campagnewebsite vind je tips voor jongeren, volwassenen, ouders en ouderen om slim ‘aan’ te staan en mee te blijven doen met de wereld om je heen. Én tips om soms te kiezen voor de uitknop, omdat ook je offline leven aandacht vraagt.


Lees hier de volledige rapporten over ‘Ouderen in digitaal Nederland’ die op 14 oktober zijn gepresenteerd en praat op sociale media mee via de hashtag #WvdM en #AanofUit.

Deel dit bericht