Extra campagnemateriaal beschikbaar

22 oktober 2019 – Nog ruim 2 weken en dan gaat de Week van de Mediawijsheid weer van start. Op 14 oktober heeft Netwerk Mediawijsheid samen met Universiteit Twente, SeniorWeb en het Nationaal Ouderenfonds drie rapporten gepresenteerd om meer aandacht te vragen voor mediawijsheid bij ouderen. Ook riep Netwerk Mediawijsheid op tot het organiseren van meer activiteiten voor ouderen tijdens de Week van de Mediawijsheid. Om je daar nog beter bij te ondersteunen hebben we extra campagnemateriaal gemaakt.

Extra campagneposters
Het materiaal is uitgebreid met 4 campagneposters gericht op specifieke doelgroepen. Zo zijn er posters ontwikkeld voor jongeren, ouders, ouderen en de omgeving van ouderen. Op de posters staan prikkelende onderzoeksfeiten uit eerder gepresenteerd onderzoek van Netwerk Mediawijsheid en uit de rapporten van 14 oktober.

Materiaal voor online
De nieuwe campagnematerialen zijn ook beschikbaar als afbeeldingen voor sociale media, zoals Facebook en Instagram.

Al het materiaal is gratis te downloaden via weekvandemediawijsheid.nl/downloads. Heb je vragen over het beschikbare materiaal? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op via info@mediawijzer.net.


Lees hier de volledige rapporten die op 14 oktober zijn gepresenteerd en praat op sociale media mee via de hashtag #WvdM en #AanofUit.

Deel dit bericht