Activiteiten Dinsdag: Het Mediawijsheidjournaal

Het Mediawijsheid Journaal

9 november 2021 Laat je inspireren en ga aan de slag met het voeren van het gesprek over mediagebruik thuis en/of in de klas? Op vrijdag 12 november om 16:00 gaat Het Mediawijsheidjournaal een kwartier lang in op actuele mediawijsheidkwesties en over hoe je hierover in gesprek kunt met de jeugd.


Tijdens de week van de Mediawijsheid (5 t/m 12 november) vinden er door het hele land verschillende activiteiten plaats. Van klein tot groot en voor jong en oud. In aanloop naar de week van de Mediawijsheid lichten we iedere dinsdag een activiteit voor je uit.


Het Mediawijsheidjournaal wordt een keer in de twee weken op vrijdag gehouden. De afleveringen zijn achteraf niet in zijn geheel terug te kijken. De fragmenten zijn n terug te vinden op de
YouTube-pagina van Bureau Jeugd & Media.

Het Mediawijsheidjournaal is een initiatief van Bureau Jeugd & Media.
» Meer informatie over Bureau Jeugd & Media

Praktische informatie

Doelgroep: Ouders, verzorgers en leerkrachten.
Datum: vrijdag 12 november 2021 om 16:00 uur
» Meer informatie


Organiseer jouw organisatie tijdens de Week van de Mediawijsheid een leuke activiteit? Gebruik het campagnemateriaal en meld jouw activiteit aan op het activiteitenoverzicht.


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Week van de Mediawijsheid en praat op sociale media mee via de hashtag #WvdM.

Deel dit bericht