Kick-off Week van de Mediawijsheid 2021: Samen Sociaal Online

Kick-off Week van de Mediawijsheid - Foto: Cottonbro via Pexels

24 juni 2021 Op dinsdag 13 juli van 9.30 tot 10.30 uur organiseert Netwerk Mediawijsheid de Kick-off van de Week van de Mediawijsheid 2021. De Week van de Mediawijsheid heeft als doel om Nederlanders mediawijzer te maken en bewust te maken van hun eigen rol en verantwoordelijkheid als gebruiker van (digitale) media. Dit jaar staat de campagne in het teken van Samen Sociaal Online.

Floortje Jansen en Mimi van Dun van Netwerk Mediawijsheid praten je in een uur bij over de Week van de Mediawijsheid en de mogelijkheden voor jouw organisatie. Ook delen verschillende netwerkpartners hun ervaring en plannen voor aankomend jaar. Meer weten over de #WvdM? Lees meer over de campagne.

Praktische informatie

De Kick-off Week van de Mediawijsheid vindt plaats op 13 juli van 9.30 tot 10.30 uur. Het event is online te volgen via een livestream. Aanmelden kan via deze link. Let op! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Kun je niet aanwezig zijn, maar wil je wel samen optrekken in het kader van de campagneweek? Stuur dan een mail naar campagnes@mediawijzer.net.


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Week van de Mediawijsheid en praat op sociale media mee via de hashtag #WvdM.

Deel dit bericht