Lesmateriaal over het thema ‘Like en Cancel’ van HUMAN Educatie

HUMAN-like-cancel

13 oktober 2022 – HUMAN Educatie heeft speciaal voor de Week van de Mediawijsheid lesmateriaal op een rij gezet. Op de onderwijspagina van HUMAN over mediawijsheid vind je video’s en lesmateriaal om het gesprek in de klas te voeren over het thema van de Week van de Mediawijsheid 2022: Like & Cancel. 

Het lesmateriaal Like & Cancel is een mix van programma’s, zoals: De vloer op jr., Mediastorm en 2Doc. Het materiaal is te gebruiken voor de bovenbouw van het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, mbo en hbo. 

Meer mediawijsheid

Wil je aan de slag met andere mediawijze thema’s? Human Educatie heeft een ruim aanbod voor verschillende onderwijsniveaus. Denk hierbij aan thema’s, zoals: sexting, cyberpesten, privacy, nepnieuws en meer. 

» Check al het materiaal

Inspiratie voor het thema: Like en Cancel

Ben je op zoek naar meer geschikt (les)materiaal passend bij het thema: Like en Cancel? Netwerk Mediawijsheid heeft verschillende lessen, workshops en tools verzameld. Bekijk het overzicht hier. Heb je ook een passende tip? Laat het ons weten via campagnes@mediawijzer.net 


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Week van de Mediawijsheid en praat op sociale media mee via de hashtag #WvdM.

Deel dit bericht