Meer dan 200 activiteiten in heel Nederland tijdens de #WvdM

WvdM_activiteitenkaart_2022

5 november 2022De Week van de Mediawijsheid is van start! Aankomende week worden er door heel het land verschillende mediawijze on- én offline activiteiten georganiseerd. En jij kan erbij zijn! Benieuwd wat er bij jou in de buurt te doen is? Neem een kijkje op de speciale activiteitenkaart en meld je indien nodig aan!

WvdM-activiteitenkaart-2022

Activiteitenkaart

In elke regio is er wel iets mediawijs te doen: van de Waddeneilanden tot Zeeuws-Vlaanderen. Ook zijn er verschillende online activiteiten en bijeenkomsten die je kunt bijwonen. Van klein tot groot en voor jong tot oud.

» Bekijk alle activiteiten 

Bezoek je een activiteit? Deel het vooral op sociale media en vergeet dan niet de hashtags #WvdM en #houhetsociaal te gebruiken! Zo laat je iedereen zien dat je bezig bent met dit thema.

 

Activiteit aanmelden

Organiseer je zelf een toffe activiteit tijdens de #WvdM en staat deze nog niet op de activiteitenkaart? Meld de activiteit dan snel aan via onderstaande link en gebruik de gratis downloadbare materialen uit onze toolkit. Hier vind je ook activatievideo’s die je via sociale media kunt delen.  

» Activiteit aanmelden 

 

De Week van de Mediawijsheid (4 t/m 11 november 2022) heeft als thema ‘Like en cancel’, en gaat over het stimuleren van prosociaal gedrag online. 70% van de mensen vindt dat we op sociale media anders met elkaar om moeten gaan. Toch spreken we elkaar zelden aan op kwetsend gedrag online zoals shaming, racisme of canceling. Doorbreek dit patroon, kom actie en wordt ook een upstander. 


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Week van de Mediawijsheid en praat op sociale media mee via de hashtag #WvdM en #houhetsociaal.

Deel dit bericht