Meld je activiteit aan voor de Week van de Mediawijsheid

Activiteit

16 oktober 2020 – Over drie weken vindt de Week van de Mediawijsheid plaats. Dit jaar staat de campagne in het teken van ‘media & gezondheid’ en vragen verschillende organisaties aandacht voor digitale balans en gezond mediagebruik. Hoe kun je media gebruiken om gezond te blijven? En hoe haal je het beste uit jezelf met behulp van media? Zoals ieder jaar spelen de bibliotheek, kinderopvang, mediacoaches en professionals een belangrijke rol bij het uitdragen van de campagne. Sluiten jullie dit jaar aan door bijvoorbeeld een (online) activiteit te organiseren?

Meld jouw activiteit aan

Organiseer je tijdens de Week van de Mediawijsheid een activiteit of online event? Meld deze aan voor het activiteitenoverzicht. Netwerk Mediawijsheid kan je dan ondersteunen in communicatie en je initiatief uitlichten op de website of sociale media. 

Tips voor een online activiteit

Wil je graag een online activiteit organiseren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Op weekvandemediawijsheid.nl/online-activiteit vind je een stappenplan en tips voor het organiseren van een online activiteit. Kijk ook eens op het activiteitenoverzicht om te zien wat andere bibliotheken of organisaties organiseren. 

Enkele inspirerende activiteiten:

  • Digitaal Kenniscafé ‘Gezond mediagebruik op jouw school’ door Bibliotheek Oosterschelde. Meer informatie
  • Webinar ‘over een gezond mediamenu gesproken’ door Bibliotheek Noordwest Veluwe. Meer informatie
  • Lezing ‘Mediatrends en de invloed op jongeren’ door Bibliocenter. Meer informatie
  • Humoristische lezing “Puberbrein” door Bibliotheek Noordwest Veluwe. Meer informatie

» Kijk voor meer inspiratie op het inspiratie overzicht


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Week van de Mediawijsheid en praat op sociale media mee via de hashtag #WvdM of #zelfindehand

Deel dit bericht