Meld je activiteiten aan

18 oktober 2021 Tijdens de week van de Mediawijsheid (5 t/m 12 november) vinden er door het hele land verschillende activiteiten plaats. Van klein tot groot en voor jong en oud.


Doe ook mee en kom in actie tijdens de Week van de Mediawijsheid. Organiseer ook een leuke, leerzame of inspirerende activiteit. Heb jij nog inspiratie nodig? Check dan snel de tips voor bibliotheken, onderwijs of zorg en welzijn.


Landelijke webinar voor bibliotheken

Ben jij werkzaam in een bibliotheek en op zoek naar een bijeenkomst voor ouders met kinderen in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs? De KB organiseert dit jaar twee landelijke webinars die je gratis kunt aanbieden in jouw werkgebied.
┬╗Meer informatie.

Meld je activiteit aan

Organiseer je al een mediawijze activiteit? Meld deze dan aan op Weekvandemediawijsheid.nl en gebruik het campagenemateriaal. Ben je benieuwd wat andere organisaties doen tijdens de #WvdM? Neem dan snel een kijkje op het activiteitenoverzicht.


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Week van de Mediawijsheid en praat op sociale media mee via de hashtag #WvdM.

Deel dit bericht