Nieuwe MediaMasters-trailer gelanceerd

11 september 2018 – Vanaf vandaag is de nieuwe trailer van MediaMasters te bekijken! Maak kennis met de MediaSquad: Donna, Rick, James en Micky. In de vernieuwde en spannende serious game maken leerlingen uit groep 7 en/of 8 spelenderwijs kennis met de kansen en de gevaren van (digitale) media. Hoe ga je mediawijs om met onder andere WhatsApp, privacy en nepnieuws? Leerlingen gaan samen in de klas én thuis het avontuur aan met de MediaSquad en bundelen hun mediawijze krachten om MediaMissies te volbrengen.

De achtste editie van MediaMasters kan vanaf oktober het hele schooljaar worden gespeeld, met als hoogtepunt de landelijke en spannende wedstrijd tussen duizenden klassen tijdens de Week van de Mediawijsheid (16 t/m 23 november 2018).

Ontdek de wereld van mediawijsheid

Vanaf de Week van de Mediawijsheid kunnen klassen aan de slag in de MediaMasters-wereld: moderner, spannender, mediawijzer! De MediaMasters-wereld bestaat uit 7 wijken – met elk een eigen thema – waarin leerlingen mediawijze opdrachten en uitdagende MediaMissies kunnen volbrengen. Bij elke opdracht kun je bits scoren. Welke klas heeft straks de meeste bits verdiend? Die mag zich de meest mediawijze klas van Nederland noemen en wint een mooie prijs! Iedere leerling ontvangt na afloop een MediaMasters-certificaat van deelname. Bekijk hier de prijzen.

Kijk voor meer informatie op www.mediamasters.nl. Jouw groep 7 en of 8 direct aanmelden? Dat kan hier.


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Week van de Mediawijsheid en praat op sociale media mee via de hashtag #WvdM18

Deel dit bericht