Save the date: Week van de Mediawijsheid 2019

16 mei 2019 – Noteer alvast in je agenda: Van 8 tot en met 15 november is het de Week van de Mediawijsheid 2019! Het thema is: ‘Aan of uit?

De Week van de Mediawijsheid vraagt aandacht voor kritisch, bewust en positief mediagebruik. De campagneweek wordt elk jaar landelijk georganiseerd en is o.a. zichtbaar in basisscholen en lokale bibliotheken. Een vast onderdeel van de Week van de Mediawijsheid is de serious game MediaMasters.

Wie werken er mee aan de Week van de Mediawijsheid?

De Week van de Mediawijsheid is een jaarlijks terugkerende publiekscampagne en een initiatief van Netwerk Mediawijsheid. Netwerk Mediawijsheid wordt aangestuurd door vijf toonaangevende organisaties op het gebied van mediawijsheid: ECP | Platform voor de Informatie Samenleving, Kennisnet, Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Human en de Koninklijke Bibliotheek. Daarnaast werken ook veel media en netwerkpartners vanuit hun eigen expertise mee aan de Week van de Mediawijsheid als mediapartner of ambassadeur.

Terugblikken op de #WvdM18? Lees hier het uitgebreide verslag. Meer informatie over de vorige edities is hier te vinden.


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Week van de Mediawijsheid en praat op sociale media mee via de hashtag #WvdM19

Deel dit bericht