SeniorWeb helpt digitale vaardigheden te verbeteren

18 oktober 2021 Van een acceptgiro naar internetbankieren met een QR-code. Tegenwoordig wordt alles steeds digitaler. SeniorWeb helpt senioren al 25 jaar op weg in de online wereld.


Tijdens de week van de Mediawijsheid (5 t/m 12 november) vinden er door het hele land verschillende activiteiten plaats. Van klein tot groot en voor jong en oud. In aanloop naar de week van de Mediawijsheid lichten we iedere dinsdag een activiteit voor je uit.


SeniorWeb is een landelijke vereniging die actief is sinds 1996 met als doel de digitale wereld begrijpelijker te maken, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren. Of je nu digitale vaardigheden wilt ontwikkelen of op zoek bent naar praktische oplossingen. SeniorWeb helpt senioren verder en legt alles stap voor stap uit.

Op zoek naar een computercursussen, workshops of wil je gewoon even snel terecht bij een deskundige of een geduldige vrijwilliger? Als landelijke vereniging met 425 locaties verspreid over heel Nederland is er altijd wel een cursuslocatie bij jou in de buurt. Ben je benieuwd naar deze locaties? Neem dan een kijkje op de website van SeniorWeb.
Op hun website, in het tijdschrift Enter en hun online cursussen worden handvatten gegeven waardoor je direct aan de slag. Naast dat staan de vrijwilligers van PChulp en Leren aan huis voor je klaar om je persoonlijke computer,- en tablet hulp te bieden. Jij kiest de vorm van hulp die het beste bij je past. PChulp en Leren aan huis zijn voor SeniorWeb leden. Heb je interesse? meld je dan aan als SeniorWeb-lid.


Organiseer jouw organisatie tijdens de Week van de Mediawijsheid een leuke activiteit? Gebruik het campagnemateriaal en meld jouw activiteit aan op het activiteitenoverzicht.


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Week van de Mediawijsheid en praat op sociale media mee via de hashtag #WvdM.

Deel dit bericht