Nieuw! Trailer met gebarentaal voor speciaal onderwijs gelanceerd

speciaal onderwijs

25 september 2018 – MediaMasters is een serious game voor leerlingen uit groep 7 en/of 8 over de kansen en gevaren van (digitale) media. Maar wisten jullie dat MediaMasters er ook is voor het speciaal onderwijs? Met een eigen klassement, hoofdprijs en trailer met gebarentaal en ondertiteling. De nieuwe trailer is vanaf vandaag te bekijken!

Maak kennis met de MediaSquad: Donna, Rick, James en Micky. In de spannende serious game maken leerlingen uit groep 7 en/of 8 spelenderwijs kennis met de kansen en de gevaren van (digitale) media. Speciaal voor leerlingen in het speciaal onderwijs zijn de video’s ondertiteld en tijdens de Week van de Mediawijsheid is er ook de mogelijkheid de video’s in MediaMasters met doventolk te bekijken.

Het speciaal onderwijs heeft een eigen klassement en hoofdprijs. Tijdens de landelijke wedstrijd in de Week van de Mediawijsheid (16 tot en met 23 november 2018) strijden klassen om de titel ‘Meest mediawijze speciaal onderwijsklas van Nederland’. Iedere leerling ontvangt na afloop een MediaMasters-certificaat van deelname.  Strijd jouw klas al mee?

» Meld je klas(sen) aan in je Mijn MediaMasters-account.


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Week van de Mediawijsheid en praat op sociale media mee via de hashtag #WvdM18

Deel dit bericht