Wat weet jij over de online wereld? Speel de online BNNVARA Mediawijsheidtest!

Mediawijsheidtest

woensdag 21 novemberHoe hack je iemands telefoon? Hoe zie je zonder blauwe vinkjes tóch of je appje gelezen is? En hoeveel tijd spenderen we online? Test in 25 vragen je kennis over de online wereld in de BNNVARA Mediawijsheidtest!

» Speel hier de BNNVARA Mediawijsheidtest

Op dinsdag 20 november werd in het kader van de Week van de Mediawijsheid de BNNVARA Mediawijsheidtest uitgezonden op NPO 3. Presentatoren Filemon Wesselink en Sahil Amar Aïssa voelden 7 bekende Nederlanders, het publiek in de studio en de kijkers thuis aan de tand over de online wereld met de BNNVARA Mediawijsheidtest. De uitzending is online terug te kijken. BN’er en socialite Koen Kardashian liet gisteravond de andere BN’ers achter zich en ging er met de eerste prijs vandoor.

Hoe nu verder? Check de tips!

Van 16 tot en met 23 november is het de Week van de Mediawijsheid. Dit jaar wordt aan jong en oud de vraag gesteld: ‘Heb jij het onder de duim?’.

Ga aan de slag met handige tips die je verder helpen op het gebied van sociale media, veiligheid en privacy. Of check de do’s and don’ts online en word digitaal handig(er).

» Naar de tips


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Week van de Mediawijsheid en praat op sociale media mee via de hashtag #WvdM18

Deel dit bericht