Kijk de webinars van Bibliotheek Utrecht

Bibliotheek Utrecht

8 november 2020De Week van de Mediawijsheid ziet er dit jaar anders uit dan voorgaande jaren. Zo zijn de bibliotheken gesloten en kunnen veel activiteiten niet doorgaan in verband met de coronamaatregelen. Toch zijn er nog steeds veel leuke initiatieven, zoals deze webinars van Bibliotheek Utrecht.

Webinar voor ouders

Wat is jouw digitale balans? Hoe ga je verantwoord om met al die schermen in huis? Ebru Aydin vertelt hoe je thuis voor digitale balans kunt zorgen.

Webinar voor jongeren

Hoe zit het nou eigenlijk met de (negatieve en positieve) gevolgen van zoveel online zijn? Jongerenwerker Hanae Haddouche geeft in dit korte webinar informatie over de verleidende werking van onze schermen. Ze geeft allerlei tips en wil graag een uitdaging aangaan!

Week van de Mediawijsheid editie van LAB Online

Webinar voor leraren

Je hoeft geen computernerd of expert te zijn om aan de slag te gaan met kritisch online mediagebruik in de klas. In dit webinar geeft Berber Chaqan Broekstra je inzicht in je eigen mediagedrag, dat van leerlingen en hoe je daar in de klas aandacht aan kunt besteden.

6 november 2020 –¬†Tijdens de Week van de Mediawijsheid vragen organisaties door het hele land aandacht voor digitale balans en gezondheid. Een week lang kan je aan de slag met webinars, workshops, challenges en een zelftest over digitale balans. Wat is er dit weekend te doen?


Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Week van de Mediawijsheid en praat op sociale media mee via de hashtag #WvdM of #zelfindehand

Deel dit bericht