#WvdM: Kijk de landelijke webinars hier terug

16 november 2021Tijdens de Week van de Mediawijsheid zijn er vanuit de lokale bibliotheken twee landelijke webinars georganiseerd. Namelijk het webinar ‘samen sociaal online’ door Denise Bontje van Mediasmarties.nl op dinsdag 9 november. En ‘jongeren, internet en opvoeden #hoedan?’ door Jacqueline Kleijer, mediapedagoog bij Bureau Jeugd en Media, op donderdag 11 november.

Webinar gemist of wil je het nog een keertje terugkijken? Check het snel:

Samen Sociaal online, dinsdag 9 november

Denise Bontje, nam ouders mee in het mediagebruik van kinderen tot 12 jaar. In hoeverre is er sprake van balans? Hoe sociaal zijn sociale media eigenlijk? Waar leg je de grens voor online of offline contact en hoe praat je over media met je kind? En welke media kun je daarvoor gebruiken?

» Kijk het webinar terug

In de Q&A geven we antwoord op de meeste gestelde vragen die tijdens het webinar ‘samen sociaal online’ door de deelnemers gesteld zijn.
» Bekijk de Q&A

Jongeren, internet en opvoeden #hoedan?, donderdag 11 november

Jacqueline Kleijer, nam je in vogelvlucht mee in de uitdaging waar je als opvoeder voor staat in dit online tijdperk. Wat doen ze online? Én wat doet dat met hen? Ouders kregen praktische inzichten en opvoedingstips die zij meteen konden toepassen over schermtijd, gamen, online seksualiteit, cyberpesten. En hoe houd je alles in balans?

» Kijk het webinar terug

Deel dit bericht