Samen mediawijs met Quinn & Aaron, meld je aan!

Ontdek de Wereld van Mediawijsheid met Quinn en Aaron!

Op de ochtend van 15 november, klokslag 9 uur, staat er iets bijzonders te gebeuren. Met slechts één klik op de webinar-link verschijnen Quinn en Aaron, de welbekende influencer-tweeling, op het digibord. Dit is geen gewone les; dit is een uitnodiging voor een buitengewone ervaring! Een uur lang nemen de charismatische tweelingbroers je mee op een boeiende reis door de wereld van mediawijsheid. Ze delen fascinerende verhalen, tonen inspirerende video’s en voorzien je van praktische mediawijsheid tips.

Maar dat is nog niet alles. Ze staan ook klaar om vragen te beantwoorden van nieuwsgierige klassen uit heel Nederland. Het is niet alleen een leerzame ervaring voor de leerlingen, maar biedt ook docenten de gelegenheid om waardevolle gesprekken over mediawijsheid te voeren na de online les.

Meedoen?
Midden in de Week van de Mediawijsheid, nodigen wij je uit om deel te nemen aan een openbare les mediawijsheid. Dit evenement is vooral bedoeld voor het Speciaal Voortgezet Onderwijs (SVO), maar ook leerlingen van groep 7 en 8 van reguliere basisscholen zijn meer dan welkom!

Alles op één rijtje:

  • Leer essentiële mediawijsheid en vaardigheden van experts.
  • Ervaar interactieve sessies met Quinn en Aaron.
  • Het is een unieke kans voor zowel SVO als groep 7/8.
  • Betrek je leerlingen in belangrijke discussies over mediawijsheid.

En het beste nieuws? Deelname is helemaal gratis, ongeacht het aantal klassen!

Aanmelden is eenvoudig

Na aanmelding en betaling ontvangt je een bevestigingsmail met je persoonlijke link naar het webinar. Deze mail kun je delen met collega’s van je eigen school, zodat meer klassen van dezelfde school tegelijk kunnen inloggen.

Mis deze ongelofelijke kans niet om samen met Quinn en Aaron mediawijsheid naar een hoger niveau te tillen.
Doe mee, leer, en inspireer anderen met je nieuwe kennis!

Meld je aan! Klik op de onderstaande link om deel te nemen
Aanmelden voor de les met Quinn en Aaron

 

#WvdM #iedereenmediawijs #mediawijsheid #SVO

Deel dit bericht