Win een InternetHelden-show met Quinn en Aaron op jouw VSO-school!

Win een onvergetelijke ervaring met De InternetHelden!

Voortgezet Speciaal Onderwijs-scholen, bereid je voor je voor op een buitengewone ervaring! Doe mee en maak kans op een exclusieve InternetHelden-show met de zeer populaire influencer-tweeling, Quinn en Aaron. Maar dat is nog niet alles! Deze sterren spelen nu ook een rol in “De InternetHelden Basis”, een gloednieuw lespakket ontwikkeld voor het VSO.

Meedoen is eenvoudig!

Stuur een e-mail naar [email protected] en vertel waarom je graag deze fantastische show op jouw school zou willen, voor jou en jouw leerlingen!

De winnende school wordt tijdens het webinar op 9 november bekendgemaakt.

Maak kennis met het lesmateriaal

Het nieuwe lespakket De InternetHelden Basis is bedoeld als een basiscursus mediawijsheid, speciaal voor het VSO. In twintig korte lessen komen alle relevante facetten van mediawijsheid op toegankelijke manier voorbij: van privacy en sterke wachtwoorden tot adverterende influencers en nepnieuws. Het lespakket is vanaf 9 november kosteloos via LessonUp beschikbaar.

Op 9 november presenteert Bureau Jeugd & Media officieel De InternetHelden Basis via een webinar. We nemen je mee langs de thema’s en de lesopbouw, en geven allerlei tips om de lessen bij jou op school te geven. Er is ook veel ruimte voor vragen.

Tijd: 16:00 tot 17:00.

Meedoen? Gratis aanmelden kan hier.

Bent je verhinderd op 9 november? Meld je alsnog aan voor het webinar en je ontvangt automatisch de replay.

Wat kun je winnen?

Als jouw school wordt gekozen, win je een unieke InternetHelden-show met Quinn en Aaron. Dit biedt een bijzondere gelegenheid om je leerlingen te inspireren en te vermaken terwijl ze waardevolle mediawijsheid vaardigheden leren van deze online sensaties.

Mis het niet!

Grijp deze kans om niet alleen je leerlingen te inspireren met mediawijsheid, maar ook om de InternetHelden-show te winnen.
Doe mee en wie weet schitteren Quinn en Aaron binnenkort op jouw school!

 

#WvdM #mediawijsheid #InternetHelden

Deel dit bericht